Schorpioenenforum
28 september 2020, 20:34:34 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 
  Startpagina Help Zoek Inloggen   Registreren    
Registreren - Verplichte velden
Kies gebruikersnaam:
Wordt alleen gebruikt voor indentificatie door SMF. Je kunt speciale karakters gebruiken nadat je bent ingelogd, door je naam aan te passen in je profiel.
E-mail:
Dit moet een geldig e-mailadres zijn.
Kies wachtwoord:
Wachtwoord nog een keer:
*****************************************************************************************************************************
Registratie overeenkomst:

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel-georinteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels, alsmede de forumregels die terug zijn te vinden op het forum. Het aanbieden van en/of linken naar illegale bestanden is niet toegestaan. Reclame maken is eveneens niet toegestaan. Het gebruik van meerdere accounts door een gebruiker is eveneens niet toegestaan. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten niets van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt.

Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden.

Afbeeldingen in je onderschrift zijn toegestaan, echter afbeeldingen die groter zijn dan 468x60 pixels worden zonder verdere mededeling verwijderd.
Ook zal de inhoud van banners, onderschriften en avatars bekeken worden.
Wordt hiervan iets ongeschikt bevonden door de admins, dan zal dat zonder overleg met de plaatser weggehaald worden.

Dit laatste geld ook voor de avatars en teksten in onderschriften.

*****************************************************************************************************************************

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
Absado by Fakdordes.